De vorige keer dat wij in de media verschenen, meldden wij vol trots dat de gezelligste loop op 21 juni georganiseerd zou worden. Nadat wij hadden vernomen dat de Leiderdorpse Avondvierdaagse op dezelfde datum zou eindigen besloot de organisatie in samenspraak met Velocitas om twee weken door te schuiven.
De MidZomerLoop Leiderdorp gaat op vrijdag 5 juli plaatsvinden in de avond.
Wij hebben gekozen om uit te wijken om alle kinderen van Leiderdorp de kans te bieden om deel te nemen aan de MidZomerLoop KidsRun. De KidsRun is een vertrouwd onderdeel in het programma en mag niet ontbreken. “Het zou zonde zijn om maar een paar deelnemers aan de start te hebben. Daarom besloten wij om twee weken later van start te gaan, zo kunnen wij kinderen en ouders de kans bieden om aan zowel de Avondvierdaagse en de MidZomerLoop Leiderdorp deel te nemen” aldus Henk Morsch, voorzitter van de loop.
Tijdregistratie nu met je eigen chip
In 2019 wordt de tijd van je loop geregistreerd met een persoonlijke chip. Dat betekent dat je tijd zal precies geregistreerd wordt en wordt opgenomen in de uitslag. Een grote verbetering dus ten opzichte van vorige edities.
Inschrijfadressen
Naast het vertrouwde inschrijfformulier op onze website (midzomerloop-leiderdorp.nl) kan je op een van onze inschrijfadressen je deelname vaststellen. Je kan terecht bij Runnersworld Leiden, Tom van Bemmelen Sports Zoeterwoude, Incluzio Leiderdorp en Sport 2000 Leiderdorp.
Nieuwe route
Morsch: “De organisatie heeft een uitdagende nieuwe route in petto voor de langste afstand. Daar zullen jullie binnenkort meer informatie over krijgen. Wat wij nu al kwijt willen? Vooruit… de ‘korte’ wordt 6,5 kilometer en de ‘lange’ 10,5 kilometer”.
Wil je meer informatie of jezelf alvast inschrijven bezoek dan onze site midzomerloop-leiderdorp.nl.