De meeste mensen smachten na de afgelopen koude weken weer naar de hogere temperaturen van de lente en de zomer. Dat geldt natuurlijk helemaal voor hen die graag hardlopen. Daarom is de organisatie van de Leiderdorpse MidZomerLoop inmiddels ook weer uit de winterslaap ontwaakt. De eerste actie die werd ondernomen was het uitzoeken van een geschikte datum. Vrijdagavond 6 juli a.s. is gekozen. Dit jaar alweer de 11e editie van de gezelligste loop van Leiderdorp.

Maar het is niet alleen de gezelligheid die het hem doet, ook blijft het die avond voor alle lopers een uitdaging om jezelf tot een prestatie te dwingen.

De start en finish is zoals vanouds in de Bloemerd waar we dit jaar gebruik mogen maken van het nieuwe RCL-clubhuis en deze club van klasse daarbij de nodige faciliteiten levert. Via de woonwijken van de Leyhof en de Driegatenbrug gaat het de Zijldijk op en is er bij de Nieuwe Weg een splitsing voor de afstanden van de 6 en de 10 km. Beide routes gaan verder door de Boterhuispolder om dan via de “koeienrotonde” en de wijk Leyhof weer in de Bloemerd aan te komen.
Binnenkort kunt u nog veel meer te weten komen, blijf onze website regelmatig bezoeken.

Houdt dit in de gaten en noteer vrijdagavond 6 juli a.s. vast in uw agenda.