Bedrijvenkampioenschap

Op 1 juli 2022 staat de Bloemerd en de Boterhuispolder weer in het teken van de MidZomerLoop. 2 jaar lang hebben de recreatieve lopers het moeten doen zonder deze gezellige zomeravondloop.

In uitstekende samenwerking met RCL zijn wij opnieuw te gast op hun fraaie complex waar alle ruimte is om je goed voor te bereiden op de loop en na afloop na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Alle deelnemers aan de 6,3 en 10.3 KM die gebruik maken van de voorinschrijving voor deze MidZomerLoop mogen na afloop deelnemen aan een barbecue die wederom verzorgd wordt door van Bemmelen Outdoor.

Het wedstrijdprogramma blijft hetzelfde als in de succesvolle jaren voor de corona pandemie. Er is een kinderloop, een wedstrijd over een korte afstand (6.3 km) en de mensen met een lange adem kunnen hun plezier en energie kwijt op de 10.2 km.

De organisatie blijft continu denken over nieuwe mogelijkheden die deze loop nog meer een toegevoegde waarde kunnen geven. Dit jaar dagen wij bedrijven en organisaties uit om te gaan strijden om het eerste open Leiderdorps Kampioenschap voor bedrijven. op de 6,3 Km. Een team bestaat uit 2 dames en 2 heren. Jouw bedrijf krijgt de mogelijkheid om zich te promoten door jullie sportieve prestaties maar ook door het aanbrengen van maximaal 4 reclame uitingen in het start- en finishgebied en de publiciteit in regionale pers, op Facebook en op de site van de MidZomerLoop. Daarnaast krijgt elke deelnemer uit het team een startnummer voor de 6.3 km, een chip voor de tijdopname, gratis deelname aan de barbecue, 2 consumptiebonnen en een medaille. Ook wordt er een groepsfoto van je team gemaakt. Het inschrijfgeld voor het totale pakket is slechts € 125 per team.

Het is bekend dat dit soort evenementen niet zonder vrijwilligers kunnen. Deze zijn nodig bij de diverse taken die uitgevoerd moeten worden zoals opbouw start-finish gebied en parcours; inschrijven, verzorging en tassengarderobe. Het is leuk om aan een mooi evenement je medewerking te verlenen en lijkt het jou ook wat maak dan eens een kennismakingsgesprek met Henk Morsch, tel. 06-26342128 of stuur een mail naar henk.morsch@gmail.com.

Wim van der Krogt