Je kan nu inschrijven voor de MidZomerLoop!

2018-05-14T13:10:12+00:0014 mei, 2018|

Je kan nu via de Inschrijfpagina alvast inschrijven voor deelname aan deze midzomerse loop. Als je je vooraf inschrijft  heb je recht op korting en deelname aan de beroemde MidZomerLoop-bbq (dit geldt niet voor de kidsrun!). 

Op de Inschrijfpagina kom je alles te weten over de kosten van inschrijven, zowel vooraf, via de inschrijfadressen als op de wedstrijddatum. 

Deze 11e editie van deze loop mag je niet missen!
Het is namelijk de gezelligste loop van de regio. Maar het gaat niet alleen om de gezelligheid, het gaat ook om het presteren. De winnaars van de diverse afstanden krijgen mooie prijzen, die door Sport2000 Leiderdorp worden aangeboden. Ook zijn er prijzen voor het verbeteren van de parcoursrecords. Deze tijden zijn allemaal te bekijken op onze Routespagina. 

De barbecue na afloop van je loop, wordt verzorgd en aangeboden door Ton van Bemmelen Sports en dat alles in het nieuwe en mooie clubhuis van de club van klasse RCL waar je een drankje kan drinken, na kan praten met andere deelnemers en/of rivalen en dat allemaal met luchtige muziek verzorgd door LTsound. 

Tot 6 juli!